Tallers d’educació ambiental

A Gegantur oferim tallers d'educació ambiental a mida on treballarem aspectes relacionats amb l'entorn que ens rodeja adequats al nivell educatiu dels xiquets i xiquetes o joves.

En què consisteixen aquests tallers? En la realització d'activitats que ens permetran estudiar i conéixer diferents aspectes del medi natural, social i cultural mitjançant l'observació, l'experimentació i la descoberta de l'entorn. Tot açò realitzat de manera pràctica gràcies al treball de camp i als quaderns de treball.

L'objectiu final d'aquests tallers és el coneixement del medi en el qual s'emmarquen les activitats (un lloc privilegiat de la província de Castelló per la seua gran riquesa natural i cultural), d'una manera diferent, on es prioritza l'experimentació, la participació dels xiquets en el procés d'aprenentatge i el respecte pel medi ambient i els seus habitants.
Quina classe de tallers oferim? Tallers d'ecosistemes forestals i animals, de meteorologia, de cartografia; tallers culturals, on veurem costums, tradicions, oficis de la zona...

I tot realitzat per gent preparada i amb ganes i il·lusió per ensenyar aquest gran petit racó de la nostra terra.