Taller d’educació mediambiental a l’aire lliure

A Gegantur oferim tallers d'educació ambiental a mida, on treballarem aspectes relacionats amb l'entorn que ens rodeja adequats al nivell educatiu dels xiquets i xiquetes o joves.

En què consistixen estos tallers? En la realització d'activitats que ens permetran estudiar i conéixer diferents aspectes del medi natural, social i cultural mitjançant l'observació, l'experimentació i la descoberta de l'entorn. Tot açò realitzat de manera pràctica gràcies al treball de camp i als quaderns de treball.

L'objectiu final d'estos tallers és el coneixement del medi en el qual s'emmarquen les activitats (un lloc privilegiat de l’interior de Castelló, per la seua gran riquesa natural i cultural), d'una manera diferent, on es prioritza l'experimentació, la participació dels xiquets en el procés d'aprenentatge i el respecte pel medi ambient i els seus habitants.
Quina classe de tallers oferim? Tallers d'ecosistemes forestals i animals, de meteorologia, de cartografia; tallers culturals, on veurem costums, tradicions, oficis de la zona, etc.

I tot realitzat per gent preparada, amb ganes i il·lusió per ensenyar este gran racó de la nostra terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *