Emprenedors

Jose Manuel Edo

Jose Manuel Edo

Emprenedor

Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de València i Màster en Gestió cultural per la Universitat de Barcelona, actualment gestiono una casa rural a Vistabella i sóc soci productor de la Cooperativa Biopenyagolosa, que pretén regenerar l’economia del poble mitjançant la posada en valor i venda de productes locals. També sóc membre del Club de Muntanya Vistabella i de l’Associació de cercadors i recol·lectors de Tòfona de Els Ports i el Maestrat.

Vistabella del Maestrat és el meu poble, la meua casa, el lloc on estan les meues arrels. Els meus avantpassats van nàixer i viure ací, com ho vaig fer jo, creixent, aprenent i desenvolupant-me com a persona en una xicoteta escola rural, caminant, corrent i jugant entre sendes, arbres i pedres. Així, des de ben menut, vaig aprendre a estimar els costums tradicionals, el camp, el bosc, els animals i tot el nostre patrimoni. Vistabella ha sigut, a més, el lloc on sempre he acabat tornant després de diferents etapes de la meua vida en localitzacions ben diverses, i ací es on vull continuar tornant sempre que puga.

Gegantur

Gegantur

Carla Olucha

Carla Olucha

Emprenedora

Tècnic Superior en Gestió Forestal i del Medi Natural, en l’actualitat sóc membre del Club de Muntanya Vistabella i també de la Rondalla de Vistabella, on m’agrada ballar i tocar la guitarra, el llaüt i les castanyoles. Des de ben menuda i gràcies a l’herència de ma mare i la meua “uela”, he sabut valorar i aprendre els costums tradicionals del meu poble.

Descendisc de Vistabella del Maestrat i Xodos, encara que he crescut al Carrer Sense Cap de Vistabella, on he passat tots els estius i vacances de la meua vida al costat de la meua família i amics. No hi ha res que m’agrade més que el poble, el Penyagolosa, el seu patrimoni natural i els costums de la seua gent, i res m’entusiasma més que poder mostrar-lo als visitants. A més, quan es combina la muntanya i l’esport, gaudisc moltíssim. Sincerament, em sent una privilegiada per poder viure a Vistabella, rodejada d’un entorn inigualable en el nostre territori.